Sistem borang dalam talian atau "online" semakin menjadi keperluan dalam dunia website dan blogger. Jika dahulunya dilihat sukar untuk meletakkan fungsi berkenaan dalam laman web, kini telah ada cara yang dicipta bagi mempermudahkan para peniaga online mahupun organisasi tertentu untuk mewujudkan laman khas borang bagi mendapatkan maklumbalas dan sebagai borang tempahan bagi jualan serta perkhidmatan.

Pada kali ini, Gedung Jualan memperkenalkan Pakej Sistem Borang "Plug & Play" yang dilengkapi dengan video tutorial, manual rujukan dan juga 5 skrip eksklusif sistem borang.

Pakej Sistem Borang yang disediakan ini merangkumi panduan pemahaman bagaimana sistem borang berfungsi, video tutorial yang menerangkan proses - proses penggunaan sistem borang dan juga skrip PHP sistem borang yang direka khas untuk memenuhi kehendak pengguna.

Kini anda bukan sahaja bakal berkemampuan untuk memiliki 5 skrip sistem borang yang menarik, malah anda juga bakal diajar bagaimana untuk menguasai teknik "copy & paste" pengaturcaraan PHP agar anda boleh mengubahsuai skrip sistem borang yang dibekalkan dengan mudah!

Anda tidak perlu mahir PHP dan tidak perlu mahir HTML untuk menggunakan sistem borang yang dibekalkan.

Untuk mengetahui maklumat lanjut berkenaan dengan Pakej Eksklusif Sistem Borang ini, anda dijemput untuk klik gambar di bawah :**
[Nota: Ini adalah merupakan produk digital. Gambar di atas adalah illustrasi sahaja]

Promosi Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel PingNw

Artikel Busuk.org

Artikel Guablog.com

Artikel Ohblog.com