Ringkasan e-book :

Tahukah anda, salah satu teknik yang paling mudah untuk menjana pendapatan di Internet adalah dengan menggunakan teknik mailing list iaitu senarai prospek yang berminat untuk mendapatkan pendapatan online dan mereka yang mahu belajar dengan anda. Anda akan membina hubungan baik dengan mereka, dengan memberi maklumat yang bermanfaat untuk mereka baca dan pada masa yang sama, anda mengesyorkan produk-produk yang berguna kepada mereka.

Tetapi Mengapa Anda Tidak Bermula Dengan Langkah Ini!

  • Anda tidak tahu bagaimana untuk mengumpul list? Segala-galanya tentang list dari A hingga Z, anda akan ketahui dengan panduan ini.
  • Anda tidak tahu bagaimana untuk membina squeeze page yang terbaik? Membina squeeze page adalah separuh daripada perjuangan. Apa yang lebih penting, bagaimana untuk menarik minat pelawat untuk mendaftarkan diri.
  • Anda kekurangan tentang aspek teknikal? Untuk membina senarai email, anda tidak perlu menjadi pakar, cukuplah anda tahu asas-asas pentingnya sahaja.
  • Anda tidak tahu apa yang ingin ditawarkan kepada mereka? Cara terbaik untuk membina senarai email adalah dengan memberi sesuatu yang percuma. Tetapi jangan memberikan sesuatu yang tidak memberi manfaat kepada anda.
  • Anda tidak tahu bagaimana untuk mempromosi kepada list anda?  Menulis email kepada list anda adalah sesuatu perkara yang sukar. Bagaimana untuk anda menulis email tanpa memperlihatkan anda  sedang memberi kelebihan kepada anda?
Untuk mengetahui maklumat lanjut mengenai e-book ini beserta dengan maklumat pembeliannya, sila klik pautan di bawah ini :

Promosi Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel PingNw

Artikel Busuk.org

Artikel Guablog.com

Artikel Ohblog.com