Ringkasan e-book :

Bayangkan kehidupan anda yang lebih sihat dan ceria. Dengan tubuh badan yang lebih langsing, keyakinan diri anda sudah pastinya lebih tinggi. Tiada lagi sindiran dan "gurauan panas" yang menyakitkan telinga dan hati akan didengari dari rakan-rakan anda. Sudah pastinya mereka akan "terkejut beruk" dengan penampilan diri anda yang baru.  Apa yang lebih penting! Anda kini akan berasa lebih bertenaga, cergas dan sihat. Risiko untuk menghidapi penyakit juga akan berkurangan.

Di dalam ebook ini dibongkarkan, bagaimana minda berfungsi serta peranannya di dalam membentuk kesihatan tubuh badan serta bentuk fizikal tubuh anda.

Anda akan didedahkan dengan TEKNIK MUDAH RAHSIA OTAK KIRI DAN OTAK KANAN dalam menjayakan impian langsing serta bagaimana INTERAKSI emosi, minda dan spritual serta pemakanan dan gaya hidup mempunyai pengaruh langsung dalam menjayakan impian langsing anda.

Turut dibongkarkan juga, peranan lontaran minda, sistem kepercayaan , serta monolog diri dan ketidakjujuran dalam menjayakan impian, yang boleh menjadi PERANGKAP di dalam menggagalkan impian anda untuk kurus dan langsing.

Anda juga akan dijelaskan mengenai pengaruh STRESS serta KONSEP KENDIRI yang boleh menyebabkan peningkatan terhadap berat badan tubuh anda. 

Untuk keterangan lanjut dan maklumat pembelian, sila klik link di bawah :

Promosi Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel PingNw

Artikel Busuk.org

Artikel Guablog.com

Artikel Ohblog.com