Ringkasan e-book :

Ejen hartanah atau lebih dikenali secara formalnya sebagai Real Estate Negotiator (REN) adalah golongan professional yang bertindak sebagai orang tengah di antara pembeli dan pemilik hartanah. Telah ramai juga usahawan Melayu yang berjaya dalam bidang ini dan telah mengecapi pendapatan yang lumayan, contohnya seperti Azizi Ali.

Namun, ebook 'Rahsia Ejen Hartanah : edisi 2013' ini merupakan hasil dari pengalaman Iffah Zaimi yang lebih dikenali dalam bidang Real Estate Negotiator. Pelbagai jenis pemasaran yang telah beliau cuba termasuklah MLM, membuka latihan sukan untuk kanak-kanak sehingga menjual produk untuk kurus, namun tiada yang memberi pulangan dan kepuasan yang dicari….

Setelah beberapa tahun tercari-cari, beliau telah mendapati, bidang hartanah merupakan satu bidang yang menarik dan profesional serta memberi pulangan yang sangat lumayan. Kini Iffah Zaimi telah bersedia berkongsi serta menzahirkan pengetahuan dan pengalaman beliau yang membuatkannya berjaya meraih pendapatan yang memberangsangkan setiap bulan ke dalam ebook.

Untuk pembelian ebook ini, sila klik pautan di bawah :

Promosi Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel PingNw

Artikel Busuk.org

Artikel Guablog.com

Artikel Ohblog.com