Ringkasan e-book :

Ini satu peluang untuk menjelaskan hutang piutang yang sedang menganggu hidup. Caranya mulakan bisnes . Bisnes yang mampu membawa keuntungan cepat tanpa risiko tinggi. Buat pertama kali di Internet seorang usahawan wanita mendedahkan hampir 90 peratus rahsia menjana wang dengan kuih raya.

Sedarkah anda bahawa ketika ini, pengusaha-pengusaha kuih raya di seluruh negara dalam diam-diam sedang mengatur strategi pemasaran bagi memenuhi permintaan kuih raya bagi Syawal tahun ini. Kalau tak percaya, anda cuba intai-intai di premis-premis jualan bahan-bahan kek dan biskut yang berdekatan. Sesetengah pembekal sudah kehabisan sebahagian bahan-bahan buat kuih raya....
 
Dalam bulan Ramadhan, terdapat segelintir rakan-rakan kita yang sanggup mengharungi keletihan berpuasa di siang hari dan berjaga sepanjang malam semata-mata untuk memenuhi tempahan pelanggan terhadap juadah-juadah kuih raya yang mesti dibekalkan sebelum 1 syawal. Bahkan ada di antara mereka yang sanggup ambil cuti untuk memastikan tempahan-tempahan pelanggan dipenuhi.

Cuba bayangkan, kenapakah mereka sanggup bersusah payah sampai macam tu sekali? Cuba tanya mereka. Mungkin dengan rendah dirinya mereka akan jawab ’Saje je nak cari duit lebih sikit nak cover kos belanja musim raya, boleh la beli baju raya cantik-cantik sikit untuk anak-anak, tukar langsir baru’. Hmm... betul ke tu? Sebenarnya mereka ini pandai menyimpan rahsia.  Dalam ebook ini, rahsia itu akan "ditelanjangkan".

Untuk penerangan lanjut dan pembelian ebook ini, sila klik gambar di bawah :

Categories:

Promosi Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel PingNw

Artikel Busuk.org

Artikel Guablog.com

Artikel Ohblog.com