Ringkasan e-book :

Kini Sudah Terbongkar!!!
Dengan menggunakan LIKE WARRIOR Pada Platform Blogger Untuk Mendapatkan Potensi 1000 Likes Dalam Masa Sehari! Tidak Perlu Lagi Mengeluarkan Modal Satu Sen Pun Untuk Sewa Servis Tambah Like Atau Merayu Kepada Rakan Untuk Like Facebook Page Anda!


KENAPA ANDA PERLU PILIH LIKE WARRIOR?
  • Hanya memerlukan blogger untuk berfungsi – memiliki blogger adalah percuma!
  • Langsung tidak memerlukan modal – hanya pasang skrip yang diberi
  • Jumlah like fb page anda bergantung kepada jumlah pelawat blogger anda – tidak kisah apa jenis blog sekalipun!
  • Anda sudah mempunyai blogger yang mempunyai traffik yang tinggi – pasang like warrior, terus melambung naik total likes fb page anda!
  • Jualan anda meningkat setelah pasang like warrior – total likes di fb page bisnes anda telah mencecah 15000 like dalam tempoh singkat
  • Anda kini mampu menjual servis likes untuk siapa yang berminat – hanya ubah url pada script blogger dengan mudah dan dapat buat duit!
  • Anda mempunyai banyak blog – semua menggunakan script yang sama dan hasil likes anda boleh buat anda kagum!
  • Anda tak perlu bekerja cari likes – biar sahaja orang lawat blog anda sudah memadai
  • Dan banyak lagi! 

Untuk maklumat lanjut dan cara pembelian, sila klik link di bawah :



Ringkasan e-book :

Melalui Ebook "Panduan Lengkap Haji & Umrah : Edisi Eksklusif" ini, ANDA:
  • TIDAK perlu membazir masa – segala maklumat telah tersedia untuk digunakan dalam perlaksanaan ibadah Haji & Umrah, anda tidak perlu tercari-cari melalui majalah atau surat khabar.
  • TIDAK perlu membazir wang – hanya untuk membeli buku-buku panduan yang terhad dengan penerangan yang terbatas.
  • TIDAK perlu berjumpa sesiapa – anda boleh lakukannya sendiri dengan bimbingan yang lengkap.
  • TIDAK perlukan modal yang besar – anda boleh mulakan mengikut kemampuan anda untuk mendapatkan pakej edisi eksklusif yang lengkap dan padat dengan gabungan pengetahuan Bahasa Arab.
  • TIDAK perlu menunggu – semuanya cepat, selamat dan anda boleh terus membaca dengan belajar tanpa bertangguh.
  • TIDAK memerlukan anda menunggu untuk menghadiri kursus - anda boleh mempelajari dan mendapatkanya serta membuat persediaan awal terlebih dahulu...

Maklumat lanjut serta cara pembelian buku elektronik ini, boleh didapati dengan klik gambar di bawah :
Beli panduan Haji dan Umrah dalam bentuk e-book

Ringkasan e-book :

Madu merupakan salah satu dari anugerah Allah SWT yang sangat penting kepada umat manusia. Perihal ini telah diperjelaskan di dalam kitab suci Al-Quran dan kitab-kitab terdahulu sejak beribu tahun lamanya. Kajian saintifik ke atas sang lebah dan hasil-hasilnya oleh universiti-universiti dan pusat-pusat kajian lebah dari seluruh dunia sentiasa sahaja dilakukan tanpa mengenal penat lelah dan rasa jemu. Penemuan demi penemuan berjaya dirungkaikan dengan kaedah saintifik dan moden. Kini RAHSIA MADU telah dibongkarkan!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Madu Acacia dan cara pembeliannya, klik banner di bawah :


Ringkasan e-book :

Artikel ini adalah istimewa untuk pelajar atau mahasiswa-mahasiswi kolej dan universiti di Malaysia, sama ada institusi pengajian tinggi swasta atau kerajaan.  Kehidupan mereka semasa melanjutkan pengajian ke peringkat diploma dan ijazah sememangnya memerlukan tuntutan perbelanjaan yang besar.

Oleh itu ada antara mereka yang mengambil inisiatif menjalankan perniagaan kecil-kecilan bagi mencari wang saku, bagi menampung kos kehidupan mereka di kolej dan universiti. Maka ebook ini adalah sangat bertepatan dengan keperluan anda...


Adakah anda :
  • Sedang mencari pendapatan sambilan?
  • Ingin mencari wang sampingan?
  • Sedang mencari lubuk wang yang paling MENGUNTUNGKAN?
  • Sedang mencari wang untuk berkahwin? (opssss..hehe..)
  • Sedang mencari wang untuk membayar hutang-hutang!! 
  • Sedang pening kepala memikirkan soal kewangan yang tiada kesudahannya?

Persoalan yang lebih tepat lagi, ADAKAH ANDA KINI SEDANG MENGHADAPI MASALAH KEWANGAN??

Jika jawapan anda adalah "YA!" , maka ebook ini bakal membongkarkan kepada anda bagaimana anda boleh keluar daripada situasi krisis kewangan yang tiada kesudahan tersebut!
Ebook ini akan menerangkan kepada anda tentang asas-asas teknik rahsia berbisnes di kampus yang sebenar KHAS untuk para mahasiswa / mahasiswi yang sedang berusaha mencari sumber pendapatan sampingan di kampus.
Seperti biasa, klik link di bawah untuk maklumat lanjut dan pembelian :

Ringkasan e-book :

Teknik rahsia di dalam ebook ini akan memberikan anda kerjaya yang “Rock Solid” dan dapat memberikan pendapatan yang jauh lebih tinggi daripada kelayakan akedemik anda walaupun anda tidak memiliki pengetahuan tentang IT!

Anda akan mempelajari teknik Ninja yang akan membuatkan prospek anda akan merasa rugi jika tidak mendapatkan pakej anda dan tidak fikir panjang untuk berkerjasama dengan anda.

Malah, anda tidak sesekali perlu merayu, “cold-calling” dan mengejar prospek anda. Dengan teknik Ninja ini, pelanggan akan merayu anda untuk membantu perniagaan mereka dan bersedia untuk di “caj” berapa sahaja oleh anda asalkan perniagaan mereka menjana lebih keuntungan.

Melalui teknik ini juga, pelanggan merasa beruntung untuk mendapatkan perkhidmatan anda kerana mereka dapat menjimatkan lebih banyak duit pemasaran meraka walaupun mereka perlu membayar RM5,000 – RM 12,000 untuk kos perkhidmatan anda.

Untuk mengetahui maklumat lebih lanjut secara percuma dan pembelian ebook ini, sila klik gambar di bawah :

 

Ringkasan e-book :

Jika anda sering rugi di pasaran saham, untung tidak seberapa, dan sudah mula rasa ingin berputus asa dalam dunia pelaburan saham, maka ebook ini adalah penyelamat dunia saham anda.

Ya! Ebook ini bukanlah untuk mereka yang baru nak berjinak-jinak dalam permainan saham, yang mana masih lagi "blur-blur" bagaimana mahu membuka akaun trading. Ini kerana, di dalam ebook ini TIADA panduan mengenai "Bagaimana mahu membuka akaun trading? Apa itu candle stick? Apa itu Bursa Malaysia?" dan perkara-perkara asas yang lain. 

Ebook ini adalah untuk pelabur-pelabur yang paling kurang sudah buasa dengan carta saham ataupun sudah biasa dengan analisis forex.  Ianya lebih sesuai untuk mereka yang sudah lama berada di pasaran saham tetapi masih tidak mampu menjana keuntungan yang memuaskan.

Untuk maklumat lanjut serta pembelian, sila klik pautan di bawah :

Ringkasan e-book :

Ini satu peluang untuk menjelaskan hutang piutang yang sedang menganggu hidup. Caranya mulakan bisnes . Bisnes yang mampu membawa keuntungan cepat tanpa risiko tinggi. Buat pertama kali di Internet seorang usahawan wanita mendedahkan hampir 90 peratus rahsia menjana wang dengan kuih raya.

Sedarkah anda bahawa ketika ini, pengusaha-pengusaha kuih raya di seluruh negara dalam diam-diam sedang mengatur strategi pemasaran bagi memenuhi permintaan kuih raya bagi Syawal tahun ini. Kalau tak percaya, anda cuba intai-intai di premis-premis jualan bahan-bahan kek dan biskut yang berdekatan. Sesetengah pembekal sudah kehabisan sebahagian bahan-bahan buat kuih raya....
 
Dalam bulan Ramadhan, terdapat segelintir rakan-rakan kita yang sanggup mengharungi keletihan berpuasa di siang hari dan berjaga sepanjang malam semata-mata untuk memenuhi tempahan pelanggan terhadap juadah-juadah kuih raya yang mesti dibekalkan sebelum 1 syawal. Bahkan ada di antara mereka yang sanggup ambil cuti untuk memastikan tempahan-tempahan pelanggan dipenuhi.

Cuba bayangkan, kenapakah mereka sanggup bersusah payah sampai macam tu sekali? Cuba tanya mereka. Mungkin dengan rendah dirinya mereka akan jawab ’Saje je nak cari duit lebih sikit nak cover kos belanja musim raya, boleh la beli baju raya cantik-cantik sikit untuk anak-anak, tukar langsir baru’. Hmm... betul ke tu? Sebenarnya mereka ini pandai menyimpan rahsia.  Dalam ebook ini, rahsia itu akan "ditelanjangkan".

Untuk penerangan lanjut dan pembelian ebook ini, sila klik gambar di bawah :

 

Ringkasan e-book


Twitter merupakan salah satu di antara laman sosial yang sangat popular di internet. Anda semua tentu kenal apa itu Facebook...kan? Untuk pengetahuan anda, Twitter juga tidak kurang hebatnya daripada Facebook dari segi dijadikan sebagai medium pemasaran; cuma mungkin ramai yang belum tahu.

Oleh kerana Twitter adalah laman sosial yang hanya membolehkan pengguna menghantar mesej-mesej sependek 140 aksara sahaja bagi setiap penghantaran, maka ianya amat popular di kalangan pengguna yang suka berkongsi mesej-mesej pendek kepada umum dan juga pengikut (follower) Twitter mereka.

Jika anda melihat sekarang ini, banyak isu-isu kontroversi yang dicetuskan sama ada oleh orang perseorangan, artis mahupun ahli politik. Apabila ada mesej-mesej yang di poskan di Twitter adalah kritikal dan sensitif, isu tersebut akan hangat diperkatakan di seluruh dunia. Itulah kuasa Twitter.

Sememangnya tiada sesiapa boleh memaksa anda untuk memiliki pakej ebook ini namun memandangkan suasana pemasaran internet sekarang memerlukan anda untuk meningkatkan lagi prestasi dalam kaedah pemasaran anda, maka Twitter adalah salah satu medium pemasaran internet yang sangat berkuasa yang tidak patut anda abaikan.

Apa kelebihan anda boleh dapat dengan memiliki pakej ebook ini..?
Merupakan ilmu-ilmu yang perlu anda pelajari kerana tanpa ilmu-ilmu ini, 
anda mungkin tidak mendapat hasil yang memuaskan dalam pemasaran internet.
Perkongsian ilmu dalam kesemua 3 modulnya amat jelas dan teratur serta mudah difahami.
Ianya berbentuk langkah demi langkah jadi mudah untuk anda ikutinya.
Dengan mengamalkan ilmu yang dikongsikan di dalam pakej ebook ini pemasaran Twitter 
anda akan menjadi lebih berjaya dan ianya menjadikan anda lebih unik dari pesaing-pesaing anda yang lain.

Bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai ebook ini dan pembeliannya, sila klik gambar di bawah :


Ringkasan e-book :

Anda mungkin terfikir untuk menjalankan perniagaan dalam industri pertanian atau penternakan terutama apabila terbaca tentang kisah-kisah kejayaan petani dan penternak. Namun, seringkali niat anda terpaksa dipendamkan disebabkan oleh masalah-masalah yang anda hadapi seperti :

Kekurangan ilmu penternakan

Tiada tunjuk ajar yang berkesan

Masa yang terbatas

Kurang keyakinan diri

Motivasi yang rendah

Kurang galakan dan sokongan

Sumber kewangan terhad


....dan masalah-masalah lain yang menyebabkan anda terus melupakan sahaja niat anda untuk bergelar usahawan yang berjaya.


Melalui Ebook "Panduan Pembenihan & Penternakan Ikan Keli" ini, ANDA:

TIDAK perlu membazir masa – segala maklumat yang lengkap telah tersedia untuk digunakan untuk menjalankan penternakan ikan keli, anda tidak perlu tercari-cari melalui majalah atau surat khabar.

TIDAK perlu membazir wang – hanya untuk membeli buku-buku panduan yang terhad dengan penerangan yang terbatas.

TIDAK perlu berjumpa sesiapa – anda boleh mempelajarinya sendiri dengan bimbingan yang lengkap serta boleh melakukannya dengan segera.

TIDAK perlukan modal yang besar – anda boleh mulakan mengikut kemampuan anda untuk memulakan perniagaan penternakan ikan keli yang sangat luas pasarannya.

TIDAK perlu menunggu – semuanya cepat, selamat dan anda boleh terus membuat rujukan serta belajar tanpa bertangguh.

TIDAK memerlukan anda menunggu untuk menghadiri kursus - anda boleh mempelajari dan mendapatkanya serta membuat persediaan awal terlebih dahulu... dan boleh terus memulakan penternakan ikan keli pada bila-bila masa sahaja...


Untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut dan pembelian, sila klik gambar di bawah :



Ringkasan e-book :

Memang ramai yang berminat membuat sendiri bun, pau dan pizza di rumah. Namun mungkin ada yang rasa bimbang akan masalah seperti dibawah
Tiada asas dalam membuat bun dan pau. Memang tak pernahlah buat bun dan pau. Takut nak cuba dan tak jadi.
Tidak tahu bahan-bahan dan sukatan yang betul dalam pembuatan bun dan pau. .
Tidak tahu teknik yang betul dalam menguli, membahagikan doh, membulatkan doh, gliss dan menjadikan bun berkilat.
Pernah buat bun dan pau. Tapi tak sedap dan lembut seperti di kedai.
Pernah pergi kursus belajar. Tapi bila balik, buat sendiri tak jadi juga. Sebab terlupa apa yang dipelajari di kursus
Mencuba banyak resepi dari kawan-kawan. Tapi semuanya tak menjadi. Letih dah buat dengan cara yang tidak betul.

Jangan risau kerana.......

Anda Di Jamin Pandai Dengan Pakej ini

Pakej ini akan mengajar anda dari asas sehingga pandai. Ia sangat terperinci. Anda diajar dari menimbang bahan, menguli, membulatkan doh sehinggalah siap bun, pau dan pizza yang lembut dan sedap. Panduan di dalam pakej ini ditunjukkan melalui video bersuara step by step. Jika anda pernah membeli mana-mana pakej saya sebelum ini, tentu anda yakin bahawa pakej saya mengajar dengan sangat terperinci sekali dari asas sehingga pandai.

Anda akan dipandu untuk menghasilkan aneka bun, pau dan pizza yang lembut dalam lazat. Pembelajaran melalui video ebook ini mengandungi gabungan video, gambar dan text.  Melalui 8 modul yang menarik, anda akan diajar secara terperinci step by stept.

Untuk keterangan lanjut dan pembelian pakej panduan ini, sila klik link (pautan) di bawah :


Ringkasan e-book :

Memperkenalkan “Ebook Bisnes Mainan Versi 2.0– Panduan 4 Angka Sebulan Dengan eBay Walaupun Secara Part-Time!”

Segala Rahsia Besar Tokey-Tokey Bisnes Mainan Menjana Hingga Puluhan Ribu RM Setahun Bakal DIBONGKARKAN Kepada Anda!

Secara keseluruhannya, ebook ini terbahagi kepada 4 bab besar di dalamnya terkandung segala langkah, tips, panduan dan strategi untuk anda jalankan perniagaan permainan di eBay yang telah PROVEN pasti menguntungkan.

Ebook panduan ini ditulis secara terus, straight-to-the-point, tiada ayat-ayat berbunga berjela-jela yang memeningkan serta lengkap dengan gambar-gambar untuk lebih jelas. Anda boleh baca dan terus ambil langkah tindakan sejurus membacanya. Mudah, jimatkan masa dan mampu mempercepatkan perjalanan untuk anda berjaya. Walaupun anda bermula dengan ZERO.


Bermula dari proses mengenali Ebay secara ringkas, penerangan jenis mainan yang paling hot dijual, maklumat pembekal, kaedah mengambil gambar, cara listing dan proses penghantaran diterangkan dengan jelas di dalam panduan ini.

Untuk maklumat lanjut yang sangat penting beserta dengan pemberian hadiah percuma dan pembelian, sila klik link di bawah :

 
 
Ringkasan e-book :

SUDAH BOSAN BEKERJA DI PEJABAT?
INGIN LUANGKAN LEBIH BANYAK MASA BERSAMA KELUARGA?

SUDAH TIBA MASANYA UNTUK ANDA MENJANA PENDAPATAN HANYA DARI RUMAH!

Pernahkah anda terfikir? Mengapa anda boleh membesar dengan baik dan menjadi seorang yang berjaya pada hari ini? Ianya adalah kerana, anda DIBESARKAN SENDIRI oleh IBU anda!

Tidak dapat dinafikan, jasa Ibu anda lah yang telah banyak membentuk peribadi anda hari ini. Masihkah anda ingat, ibu anda membuat sarapan pagi untuk anda ke sekolah, menyiapkan bekalan makanan, membasuh pakaian, memasak & menyediakan makanan tengahari sewaktu anda pulang, mendidik anda dan melakukan segala-galanya untuk anda.

Ibu anda dapat melakukan semua itu, kerana, beliau adalah suri rumah sepenuh masa!
Sesungguhnya, amatlah besar jasa dan sumbangan seorang suri rumah di dalam menjaga urusan rumahtangga dan keluarga yang bahagia dan anak-anak yang berjaya.

Tidak dinafikan zaman sudah berubah, jika dulu, hanya si bapa/suami yang bekerja, sudah cukup untuk menampung perbelanjaan seisi keluarga. Tetapi kini, untuk menampung perbelanjaan isi rumah, si suami dan isteri (kedua-duanya) perlu bekerja.

Tetapi, bagi saya! Ia sebenarnya tidak banyak berubah, zaman dulu pun, ramai golongan ibu yang bekerja. Apa yang sedikit berbeza, mereka bekerja dari rumah. Antara pekerjaan yang mereka lakukan di rumah adalah seperti mengambil upah menjahit, membuat kuih, menganyam tikar dan sebagainya. Pekerjaan ini, serba sedikit dapat membantu ekonomi keluarga. Tetapi, apabila zaman berubah, ia sudah tidak relevan dan tidak mencukupi.

Ebook yang diperkenalkan kali ini mengandungi 9 bab penting dalam konsep sebagai panduan menjana wang dari rumah. Harga untuk ebook ini hanyalah RM20 sahaja. Ianya adalah sangat murah jika hendak dibandingkan dengan pelbagai informasi yang terdapat di dalam ebook ini, yang dapat membantu anda membuat perancangan yang bekesan untuk memulakan misi anda menjadi seorang suri rumah yang bekerjaya.

Untuk maklumat lanjut dan pembelian, sila klik link di bawah :


Ringkasan e-book :

Disebabkan keperluan asas dan keperluan lain semakin naik tahun demi tahun, ini tidak menjadi penghalang untuk kita mencantikkan kediaman kita, betul tak? Rumah yang memberikan kita perlindungan dan keselesaan setiap hari dan sepanjang masa perlulah juga nampak cantik dan berseri.

Mengapa Anda Perlukan Ebook Ini?
  • Anda perlukan inspirasi. Saya sudah kumpulkan 77 inspirasi dekorasi cara jimat . Anda cuma pilih sahaja. Hendak praktikkan kesemuanya pun boleh. Tiada masalah, ebook anda, cara anda.
  • Anda pernah dengar pepatah, ”your junk is my treasure.” Apa yang nampak buruk di mata orang lain, bernilai bagi kita. Guna cara ___________ dan dapat duit. Masukkan ke dalam 'Tabung Bajet' anda.
  • 3 in 1, 3 +1 apa tu, matematik? Bukan, ini untuk teknik bagi kediaman yang mempunyai ruang yang kecil dan sederhana luas.
  • Anda perlukan magik yang mengaburi mata tetamu,iaitu 'Tutup' dan 'Bungkus'? Seram je bunyinya. Apa bendanya itu? Teknik yang sesuai jika anda suka menjemput rakan-rakan ke rumah dan mengadakan majlis.
  • Anda perlu ubah sahaja __________, boleh jadi suasana baru. Ubah apa?
  • Anda perlukan satu sistem yang sejak dari zaman dulu pernah digunakan. Tetapi, sudah semakin pupus sekarang ini. Iaitu sistem ____________.
  • Anda hendak tahu tempat mana yang dapat membeli perabot dan barang hiasan dalaman dengan harga murah dan berpatutan. Saya tunjukkan sembilan tempat.
  • Dekorasi gunakan apa yang ada ditangan. Dekorasi tanpa kos! Oklah, kosnya ialah sedikit sentuhan kreativiti dan keluar peluh sahaja. Ingin tahu?

Untuk keterangan lanjut dan pembelian, sila klik banner di bawah :

 

Ringkasan e-book :

Adakah anda mempunyai masa yang terluang? Jangan bazirkan masa anda lagi..

Jadikan Masa Anda Yang Cukup Bernilai Itu Kepada ‘DUIT’ Dengan Menjual Anyaman Kraftangan ROTAN Buatan Tangan Sendiri!

Walau siapa pun anda.. Anda mampu untuk menganyam kraftangan rotan sendiri dengan modal yang rendah bagi mengisi masa lapang supaya anda dapat meraih pendapatan tambahan hanya dengan menjual produk berasaskan rotan!

Perhatian : Ilustrasi yang ditunjukkan menggambarkan sebuah e-book (elektronik book) dan bukannya sebuah buku fizikal. E-book ini boleh dibaca menggunakan perisian percuma iaitu Adober Reader yang terdapat dalam komputer anda. 

 

Ebook setebal 40 mukasurat dengan empat bab utama ini mengandungi dan mendedahkan tentang..
Bab 1: Peralatan dan Bahan Mentah
Dalam bab ini, saya dedahkan kepada anda, peralatan-peralatan asas tetapi penting untuk anda mula menganyam rotan. Tanpa setiap peralatan yang saya tunjukkan ini, anda tidak akan dapat menyiapkan sebuah bakul rotan. Malah, bakul anda nanti mungkin boleh menjadi cacat, tidak sempurna dan tidak menarik perhatian langsung!
Bab 2: Teknik Menganyam Bakul Rotan XXXXXXX
Dalam bab ini, saya dedahkan kepada anda secara terperinci, langkah demi langkah beserta dengan gambar, teknik menganyam bakul __________ yang sentiasa mendapat permintaan tinggi di pasaran. Ianya lengkap dan cukup mudah untuk diikuti. Anda cuma perlu ikut sahaja apa yang saya tunjukkan. Dalam sekelip mata anda akan berjaya menyiapkan sebuah bakul rotan!
Bab 3: Teknik Menganyam Bingkai/Tangkai/Kaki Bakul
Dalam bab ini, saya dedahkan kepada anda teknik menganyam bingkai/tangkai/kaki bakul secara terperinci, langkah demi langkah beserta gambar. Bab ini lebih kepada kekemasan sebuah bakul rotan. Jika anda tinggalkan bab ini, bakul rotan anda pasti tidak secantik dan tidak setanding bakul rotan yang terdapat di pasaran pada masa kini!
Bab 4: Teknik Meletakkan Harga Dan Pemasaran
Adakah anda boleh meletakkan harga pada sebuah bakul rotak sesuka hati anda sahaja? Atau anda boleh tiru je harga yang terdapat di pasaran. Jangkaan anda sememangnya salah. Ini kerana, cara untuk meletak harga pada sebuah bakul rotan adalah sangat unik. Caranya adalah dengan ____% X ____ = harga sebenar bakul rotan. Kemudian, barulah anda boleh membuat pemasaran di _____________ dan menghasilkan jualan untuk mencapai keuntungan maksimum!
 Untuk maklumat lanjut dan ingin membuat pembelian, klik banner di bawah :

Promosi Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel PingNw

Artikel Busuk.org

Artikel Guablog.com

Artikel Ohblog.com