Sebut memang mudah namun ”berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul”. Dari permulaan proses perkahwinan... bertunang, bernikah hinggalah selepas nikah semuanya akan berkait dengan WANG.  Lebih-lebih lagi tahun 2014 bermulanya pesta kenaikan harga barang, perkhidmatan dan cukai.

Rasanya anda sendiri telah lakukan kira-kira bagi perkara-perkara di atas. Pada waktu sekarang kos yang perlu dikeluarkan bagi satu-satu perkahwinan sekurang-kurang RM20,000.00. Jadi kalau setakat ada hanya seribu dua dalam akaun bank tu cuba-cubalah fikir dan ikhtiar bagaimana nak dapatkan RM20k.

Atas desakan kos perkahwinan yang tinggi serta simpanan yang tidak mencukupi maka ramai diantara kita yang melakukan pinjaman wang.Tidak kisah samada meminjam pada pihak BANK atau perseorangan. 

Sekali pinjam bukan sikit-sikit sekurang-kurang RM10K ~ RM20K. Bagi yang bergaji besar mungkin tiada masalah untuk membayarnya secara ansuran namun yang bergaji sederhana dan kecil ini silap-silap hanya setakat membayar faedah setiap bulan dan jumlah hutang masih tidak-tidak berkurangan, bertambah adalah.. Apa yang terjadi adalah walaupun setelah beberapa tahun berkahwin, anak pun mungkin sudah besar tetapi hutang masih tidak dapat dilangsaikan sepenuhnya.

Sudah tentu saat ini anda rasa risau silap-silap lambat pula anda kahwin. Sebenarnya ada jalan penyelesaiannya dan kata kuncinya adalah PERSEDIAAN. Persediaan dari segi ilmu serta status kewangan. Bukan sekadar itu malah persediaan yang harus dilakukan sebelum nikah, semasa nikah dan selepas nikah. Maka atas dasar itulah saya ingin perkenalkan ANDA sebuah ebook yang bertajuk... :
 

Terdapat lima modul yang memberi penerangan lengkap dari awal perancangan perkahwinan hingga ke masa sudah berkahwin iaitu :
  1. Persediaan sebelum, semasa dan selepas kahwin
  2. Tips jimat berbelanja
  3. Pengurusan kewangan rumah tangga
  4. Cara praktikal tambah pendapatan
  5. Tips tambat hati suami atau isteri
Dapatkan penerangan lanjut dengan klik pautan di bawah :

 

Dalam DVD ini, kami akan menunjukkan langkah demi langkah membuat 8 jenis biskut drop yang boleh anda jual selepas ini. Berbeza dengan biskut raya yang bermusim, biskut drop sentiasa mempunyai permintaan setiap masa. Ada yang menjadikannya kudapan di waktu petang bersama keluarga.

Anda akan ditunjukkan cara membuat biskut :
  1. Famous Chocolate Chip
  2. Rich Chocolate Chip
  3. Crunchy Chocolate Chip
  4. Nestum Oat Coffee
  5. Black & White Sesame
  6. Hawaiian Cornflake
  7. Almond Chocolate Vienna 
  8. Cornflake Coconut Crunch
Selain itu, anda juga dibekalkan dengan beberapa ebook yang boleh anda gunakan untuk membangunkan perniagaan anda termasuk permasalah yang sering dihadapi oleh pengusaha biskut. Ia termasuk ebook resepi yang ditunjukkan di dalam video ini.

Siapa Yang Perlu Mendapatkan DVD ini?

Surirumah
Mereka yang berkerja yang ingin menambah pendapatan
Mereka yang meminati bidang bakeri.
Graduan menganggur yang masih mencari pekerjaan.
Mereka yang sukakan biskut..(kenapa beli kalau boleh buat sendiri!)
Sesiapa yang berminat...

Dengan DVD ini, anda akan didedahkan tentang pembuatan biskut secara tidak langsung. Ia juga boleh dijadikan satu produk perniagaan bagi mereka yang ingin menambah pendapatan keluarga. 

Untuk pembelian DVD ini sila klik banner di bawah :

 
Dalam CD ini, kami akan menunjukkan bagaimana untuk membuat 3 jenis tart yang paling digemari oleh ramai orang. Anda akan ditunjukkan langkah demi langkah menerusi video bagaimana membuat tart anda sendiri termasuk pastri dan juga inti bagi tart berkenaan. 

Anda tidak perlu menghadiri sebarang kelas bakeri. Anda mungkin tiada masa untuk menghadirinya kerana sibuk dengan kerja dan mungkin sibuk dengan anak-anak dirumah. Kami memahami masalah ini.
Dengan ini, kami membangunkan kursus bakeri daripada rumah.Ia sesuai untuk mereka yang bekerja dan sibuk dengan urusan harian. Ia terbukti berkesan daripada respon pelanggan kami sebelum ini bagi produk belajar bakeri yang kami hasilkan sebelum ini.

Untuk maklumat lanjut berkenaan dengan panduan ini beserta dengan maklumat pembelian, sila klik pautan laman web di bawah :


Permintaan terhadap biskut murah juga sangat tinggi. Ramai yang beli untuk cukup syarat apabila tetamu datang ke rumah. Ada biskut raya. Malah ada yang berfikiran "Ala.. Biskut tu orang yang makan..bukan aku yang makan". Ya. Itu realiti sekarang ini.

Sendiri makan nak yang sedap dan mahal, orang lain makan biarlah biskut murah murah. Malah di pasaraya, sudah mula ada lambakan biskut raya yang dihasilkan oleh kilang kilang besar. Rasanya sama, cuma bentuk sahaja berbeza. Malah jika tidak bernasib baik, anda mungkin akan mendapat biskut yang "tengik" kerana sudah lama dihasilkan. Jadi nasiblah siapa yang terkena.

Jika dah terkena sekali, pasti lain kali akan mengelak daripada membeli di pasaraya. Takkan nak hidang biskut tengik kepada tetamu yang datang. Pada awalnya nak jimat, kini menjadi rugi pula kerana membeli biskut yang tidak boleh dimakan.

Berita baiknya,ramai mula mencari biskut biskut yang dihasilkan secara homemade. Pastinya biskut ini segar dan baru sahaja dihasilkan. Ini akan membuka peluang untuk anda menyerlah sebagai seorang usahawan biskut.

Untuk mengetahui maklumat peluang menjana pendapatan dengan biskut, sila klik pautan di bawah :


Perniagaan murukku (maruku) merupakan satu perniagaan yang menguntungkan kerana ianya mudah dan mempunyai permintaan setiap masa dan meningkat tinggi menjelang perayaan seperti hari raya. Boleh dikatakan ia satu peluang baik untuk mereka yang ingin memulakan perniagaan sendiri daripada rumah. 

Dengan kreativiti rakyat Malaysia, pelbagai variasi murukku dihasilkan dengan tidak lagi mengikut resepi tradisi. Ia lebih sedap dan lebih disukai oleh ramai orang kerana pelbagai rempah ditambah. Inilah yang kami akan kongsikan dalam DVD Panduan Membuat Murukku ini.


 
Murukku Green Peas

Murukku Power

 
 Murrukku Letup


Mengapa Anda Perlu Mendapatkan DVD Ini? 
  • Anda tidak perlu untuk ke kelas untuk belajar membuat murukku. Ia menjimat kos anda! 
  • Ia ditunjukkan dalam bentuk video. Anda boleh memasangnya di komputer dan menontonnya berulang kali jika anda mahu.
  • Anda boleh memulakan perniagaan murukku anda dengan segera.

Paling penting, anda boleh belajar membuat murukku anda hanya daripada rumah dan boleh menjual hasil murukku anda ini mengunakan internet dan facebook. Anda tidak perlu keluar daripada rumah untuk berniaga.

Klik pautan di bawah untuk maklumat lanjut :

 
Setiap manusia tidak lari dari bermimpi namun tidak ramai yang tahu maksud dan alamat yang tersirat di sebalik mimpi mereka. Sebenarnya mimpi bukan hanya sekadar mainan tidur tetapi mimpi juga memberi alamat atau petanda kepada seseorang tentang sesuatu perkara yang bakal terjadi di sekeliling mereka.

Justeru kita bukan sahaja boleh bersiap sedia malahan boleh berjaga-jaga dan merancang serta berdoa agar dihindari dari sesuatu perkara buruk yang tidak diingini terjadi kepada diri atau keluarga. Keputusan yang dibuat berdasar dan berpandukan tafsir mimpi yang tepat dan benar menjamin kejayaan di dunia dan akhirat.

Jangan biarkan hidup kita berterusan diselubungi pertanyaan kerana mimpi-mimpi yang tidak diketahui maksudnya. Tidak kira sama ada ianya berkaitan dengan diri, agama, keluarga, pekerjaan atau pun hubungan sesama manusia.

Kamus Tafsir Mimpi ditulis berdasarkan hasil penyelidikan dari Al-Quran, Hadis dan pengalaman orang-orang Soleh. Tepat, boleh dipercayai dan praktikal. Ilustrasi di atas hanyalah untuk menggambarkan Kamus Tafsir Mimpi. Ianya bukan sebuah buku fizikal. Ianya adalah buku digital (ebook). Ebook ini akan dihantar dan diterima melalui email.Ianya ditulis dalam format PDF. Perlu menggunakan perisian percuma iaitu Adobe Reader bagi membolehkan ianya dibaca dalam komputer atau laptop. Berjumlah 140 mukasurat semuanya.

PESANAN PENTING! :

  • E-book ini bukan ramalan

  • Bukan sembarangan

  • Bukan tafsir semberono

  • Bukan tafsir mimpi picisan


    Sangat BERBEZA dengan Tafsir Mimpi yang pernah anda jumpa atau baca sebelum ini !!! 

    Untuk pemahaman lebih lanjut dan maklumat pembelian, sila klik pautan di bawah ini :





Tutorial ini terbitkan khas untuk pelajar yang akan mengambil subjek Matematik dan Matematik Tambahan untuk peperiksaan SPM. Pelajar akan diajar bagaimana untuk merangka jalan kerja sebaik sahaja selesai membaca soalan peperiksaan tersebut."Kaedah Penyelesaian / Solution Methods" diterapkan untuk membantu memudahkan pelajar merangka jalan kerja berkenaan.Ianya suatu teknik yang mudah difahami,lengkap dan tepat untuk dipelajari.

Di samping itu, disediakan juga nota ,bank soalan termasuk soalan percubaan dan soalan klon SPM di tahun - tahun lepas untuk pelajar memantapkan penguasaan "Solution Methods / Kaedah Penyelesaian" tersebut.   

Untuk mendapatkan maklumat lanjut dan pembelian pakej ini, sila klik pautan di bawah :

Rhizoplus Az-zahra, kapsul herba yang dihasilkan daripada 100% herba dan mengandungi 100% bahan organik. Kapsul ini dihasilkan untuk membantu pesakit-pesakit yang menderita akibat gout, migrain, sakit sendi (athritis) dan resdung.

Dengan Rhizoplus, anda bebas daripada risiko kesan sampingan kerana ia diformulasikan daripada herba-herba terpilih dan terbaik. Ia TIDAK mengandungi ubatan kimia atau dadah seperti mana ubatan yang lain.

Rhizoplus memberikan kelegaan segera kepada mereka yang menghidap gout, migrain dan resdung. Keberkesanannya boleh dirasai seawal tempoh 24 jam hingga seminggu selepas pengambilannya, bergantung kepada kadar metabolisme tubuh seseorang.

Untuk maklumat lanjut, sila klik pautan berikut :

 

Buat bakal & usahawan tudung sedia ada yang masih lagi belum merasa income sekurang-kurangnya 4 angka sebulan, laman web ini akan membongkarkan kepada anda rahsia besar untuk anda mencapai impian tersebut.

Bersesuaian dengan tajuk ebook ini,sudah semestinya akan memfokuskan tips-tips berkaitan perniagaan tudung.Tetapi anda akan terkejut dengan ilmu yang bakal diperoleh anda.Kenapa?

Ianya ibarat bonus berganda-ganda kerana skop penulisan di dalam e-book ini tidak menyempitkan anda ke arah perniagaan tudung sahaja. Tips ini juga boleh diaplikasikan untuk bisnes-bisnes yang menggunakan medium internet yang lain juga.
Ebook rahsia ini mengandungi segala ilmu yg anda perlukan untuk berjaya dalam perniagaan yg menggunakan saluran internet ini.

Bisnes tudung ini adalah antara bisnes yang tidak akan rugi. Selagi anda mengikuti fesyen terkini dan menggunakan ayat menjual yang 'power', tiada sebab anda untuk gagal menjual.

Di dalam e-book ini mengandungi lapan bab iaitu seperti berikut :

 

Bab 1:Langkah pertama memacu kejayaan
Menceritakan tentang 6 kelebihan perniagaan internet serta memberikan anda panduan ringkas untuk anda memulakan pernniagaan internet sebagai salah satu medium perniagaan tudung.

Bab 2:Picu mengenali Produk
Terdapat 4 pekara yang penting untuk anda memilih produk yan sesuai dan memenuhi permintaan pasaran.

Rahsia 3: Jamu Hebatkan Sistem Pemasaran 
Menerangkan dengan terperinci  tentang langkah yang penting untuk memulakan perniagaan tudung.Dilengkapi dengan link-link yang berkaitan bagi memudahkan pembelajaran anda.

Bab 4:Suplier Oh Supplier!
Menceritakan tentang ciri-ciri supplier yang wajib anda tahu sebelum memulakan kerjasama.

Bab 5:Kunci Lariskan Jualan
Menerangkan secara jelas tentang teknik promosi yang hebat bersertakan link-link ke laman website iklan yang terbaik.

Bab 6:Susuk Menawan Pelanggan
Disediakan juga tutorial untuk membina borang langganan dan susuk untuk menawan pelanggan anda.

Bab 7:Akses kawalan Kewangan
Menjelaskan teknik yang berkesan untuk menyekat aliran keluar duit anda.

Bab 8:Jampi Deras Rezeki 
Jampi yang sering digunakan untuk menjemput rezeki juga diselitkan dalam ebook ini.


Untuk mengenali penulsi e-book Rahsia Bisnes Tudung denagn lebih lanjut dan maklumat pembelian, klik link di bawah ini :


Ebook ini membicarakan tentang kelebihan bersedekah serta bagaimana orang yang suka bersedekah, boleh menjadi kaya dan melimpah-ruah rezekinya. Ia turut memuatkan kisah tentang seorang manusia biasa yang merupakan orang Melayu terkaya di Malaysia, menyumbangkan lebih 400 Juta untuk pembangunan insan di sekelilingnya sebagai sedekah

Sedekah bukan untuk kekayaan sahaja. Bersedekah mempunyai makna yang begitu luas, hinggakan tersenyum pun dianggap bersedekah, menolong orang yang di dalam kesusahan dianggap bersedekah, meringankan bebanan orang dianggap bersedekah, menanam pokok dengan niat agar buahnya dimakan oleh burung juga dianggap bersedekah. Ketahuilah apa lagi makna bersedekah yang sebenar dan jadilah orang yang rajin bersedekah menerusi ebook ini. Ketahuilah selok-belok bersedekah, kerana tidak semua sedekah diterima Allah.

Berikut adalah senarai isi kandungan ebook ini :

PENDAHULUAN

BAB 1 : Pengertian Bersedekah
BAB 2 : Sedekah Wajib dan Sunat
BAB 3 : Luasnya Makna Bersedekah
BAB 4 : Bersedekah Adalah Dinding Dari Api Neraka
BAB 5 : Tujuh Golongan Manusia yang Dinaungi di Akhirat
BAB 6 : Istimewanya Orang Bersedekah
BAB 7 : Azab Bagi Peminta Sedekah
BAB 8 : Hamba Allah yang Paling Baik
BAB 9 : Bersedekah Menambah Rezeki dan Keberkatan
BAB 10 : Sedekah Tidak Mengurangi Harta
BAB 11: Pahala Orang Bersedekah Sampai Bila-Bila
BAB 12 : Sedekah Yang Tidak Diterima
BAB 13 : Satu Pintu di Syurga Bagi Orang Bersedekah
BAB 14 : Sedekah Yang Paling Afdhal
BAB 15 : Allah Menyusutkan Harta Riba’ dan Memberkati Sedekah
BAB 16 : Setiap Sedekah Akan Diganti
BAB17 : Sedekah Menghubungkan Silaturrahim
BAB 18 : Balasan Bagi Orang Munafik yang Mencela Orang Besedekah
BAB 19 : Bersedekahlah, Walaupun Dengan Sebiji Kurma
BAB 20 : Sedekah Orang Melayu Terkaya di Malaysia
BAB 21: Jangan Takut Miskin
BAB 22 : Sedekah Nabi Muhammad s.a.w dan Para Sahabat
BAB 23 : Kisah Orang Berhenti Mencuri Kerana Sedekah
BAB 24 : Sedekah Dapat Menghapuskan Kesalahan
BAB 25 : Sedekah Menyucikan Hati
BAB 26 : Sedekah Digandakan 700 kali ganda
BAB 27 : Bersedekah Menolak Bala
BAB 28 : Amalan yang Melebihi Pahala Bersedekah
BAB 29 : Ubat Penyakit Dengan Bersedekah
Bab 30 : Kehebatan Sedekah di Bulan Ramadhan
Bab 31: Balasan Bagi Orang yang Kedekut/Kikir
Bab 32: Orang Kaya Yang Banyak Berderma

PENUTUP DAN KESIMPULAN

Untuk maklumat yang lebih lanjut dan pembelian ebook, sila klik link (pautan) di bawah :



ANDA MAHU TAHU RAHSIA MENINGKATKAN JUALAN PRODUK DI INTERNET??

Pendedahan eksklusf – Langkah demi langkah untuk menjual apa jua produk di Internet, tanpa mengganggu dan menyakiti hati pelanggan. Malah mereka bertambah suka untuk membeli daripada anda. Jawapannya ada dalam e-book ini.

Langkah-langkah yang diatur cukup mudah untuk dipraktikkan dan sesuai dengan apa sahaja perniagaan yang diceburi. Ianya padat dengan pengisian ilmu untuk melengkapkan pembaca menjadi usahawan yang hebat. 

E-book ini adalah panduan komprehensif yang dapat membantu anda untuk menjual lebih banyak produk. Dalam masa yang sama, membina kepercayaan dan kredibiliti yang tinggi di mata pelanggan. Bayangkan selepas ini pelanggan berasa seronok untuk membeli apa jua produk yang anda promosikan. 

Mudahnya untuk menjual menerusi ilmu dalam e-book ini, walaupun kita seorang yang pemalu dan penakut untuk menjual sesuatu.


Klik link di bawah ini untuk maklumat lanjut dan membeli e-book ini :


 

Kami perhatikan ramai orang sekarang mampu cipta mesin duit sendiri hanya berniaga daripada rumah dengan menggunakan muka buku sahaja...Facebook. Ya! Dah lah FREE tak perlu bayar apa-apa. Hanya kos elektrik yang beberapa sen dan kos broadband untuk internet.

Itupun jika bijak boleh ke kedai mamak atau kedai-kedai sewaktu dengannya.

Guna internet...

Buat jualan dan balik rumah...

 Ia satu pakej lengkap video tutorial FB Cash - Selongkar Formula Tersembunyi. 
  • FB Cash - Mengandungi 16 Video Kesemuanya
  • FB Cash - 3 Video Formula - Daripada Syed Faiz
  • FB Cash - 13 Video Tutorial Step by Step - Daripada Rahman Basri
  • FB Cash - Support Group Facebook Yang Bakal Kami Jemput Secara Peribadi (EKSKLUSIF)
Dapatkan Video Ini Sebelum Anda Memulakan Menjana Income Di Facebook!

Jika anda benar-benar mahu jana income dengan facebook, jangan tunggu lagi kerana Video inilah yang anda amat perlukan sekarang! Jadi dapatkan Video ini sekarang juga pada harga yang mampu anda miliki cuma RM90.00 selepas diskaun.

Dapatkan tawaran hebat ini dengan segera kerana HARGA akan dinaikkan kepada harga asal RM197 pada bila-bila masa saja. Ingat! Jika di lain masa anda ingin mendapatkan video-video ini, mungkin anda tak berpeluang lagi. Saya pada bila-bila masa akan menaikkan harga video ini atau menutup terus jualan video ini. Hanya mereka yang serius ingin belajar menjana income dari Facebook akan dapatkannya segera..Hari ini..!
 
Video Tutorial ini adalah dalam versi DIGITAL, di mana anda perlu muat turun video
tersebut ke komputer anda dan anda boleh mula menontonnya di komputer anda.

 

Sistem borang dalam talian atau "online" semakin menjadi keperluan dalam dunia website dan blogger. Jika dahulunya dilihat sukar untuk meletakkan fungsi berkenaan dalam laman web, kini telah ada cara yang dicipta bagi mempermudahkan para peniaga online mahupun organisasi tertentu untuk mewujudkan laman khas borang bagi mendapatkan maklumbalas dan sebagai borang tempahan bagi jualan serta perkhidmatan.

Pada kali ini, Gedung Jualan memperkenalkan Pakej Sistem Borang "Plug & Play" yang dilengkapi dengan video tutorial, manual rujukan dan juga 5 skrip eksklusif sistem borang.

Pakej Sistem Borang yang disediakan ini merangkumi panduan pemahaman bagaimana sistem borang berfungsi, video tutorial yang menerangkan proses - proses penggunaan sistem borang dan juga skrip PHP sistem borang yang direka khas untuk memenuhi kehendak pengguna.

Kini anda bukan sahaja bakal berkemampuan untuk memiliki 5 skrip sistem borang yang menarik, malah anda juga bakal diajar bagaimana untuk menguasai teknik "copy & paste" pengaturcaraan PHP agar anda boleh mengubahsuai skrip sistem borang yang dibekalkan dengan mudah!

Anda tidak perlu mahir PHP dan tidak perlu mahir HTML untuk menggunakan sistem borang yang dibekalkan.

Untuk mengetahui maklumat lanjut berkenaan dengan Pakej Eksklusif Sistem Borang ini, anda dijemput untuk klik gambar di bawah :



**
[Nota: Ini adalah merupakan produk digital. Gambar di atas adalah illustrasi sahaja]

Grafik sangat diperlukan oleh para pengguna komputer dan internet bagi pelbagai tujuan antaranya seperti hiasan di laman web atau blog, rekaan segala jenis kad mahupun mereka yang bekerja dalam bidang percetakan.

Merekacipta grafik memerlukan perisian yang tertentu seperti Photoscape, Adobe Photoshope dan beberapa lagi perisian khas untuk tujuan spesifik dalam dunia grafik seperti pembuatan logo syarikat.  Namun kini telah tersedia sesuatu yang memudahkan anda terutamanya yang bekerja dalam bidang yang memerlukan sumber grafik yang banyak dan kaedah pengeditan yang menarik.  Ia dinamakan "Graphito Bundle".


Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Graphito Bundle serta mendapatkan pelbagai bonus dan perisian tambahan dan juga membuat pembelian , sila klik pautan di bawah ini :
ESET adalah perintis perlindungan proaktif terhadap ancaman siber dengan NOD32 menjadi teknologi yang telah memenangi beberapa anugerah yang telah meraikan ulang tahun ke-25 pada tahun 2012.

Setiap hari, ESET melindungi lebih 100 juta komputer, komputer riba, telefon pintar, tablet dan pelayan, tanpa mengira jenis sistem operasi.

Penyelesaian ESET adalah untuk komputer kegunaan di rumah dan segmen perniagaan dengan menyampaikan perlindungan
berterusan dan konsisten terhadap pelbagai ancaman besar yang telah sedia ada atau baru muncul.

ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security dan ESET Cyber Security adalah antara penyelesaian keselamatan yang paling disyorkan di dunia.

Teras imbasan unik yang berkuasa di dalam semua penyelesaian ESET telah menjadi terkenal kerana keupayaan pengesanan yang tinggi dan terus menerima pengiktirafan daripada organisasi ujian bebas.

ESET NOD32 Antivirus memegang rekod dunia untuk jumlah Virus Buletin
Anugerah "VB100", dan tidak pernah terlepas satu "In-the-Wild" Worm atau virus sejak permulaan ujian pada tahun 1998.

ESET telah dipilih sebagai salah satu syarikat yang paling inovatif di Eropah untuk 2011 HSBC Anugerah Perniagaan Eropah dan memegang beberapa anugerah daripada AV-
Comparatives, AV-TEST dan lain-lain organisasi.

Untuk maklumat lanjut dan pembelian anti virus hebat ini, sila klik banner di bawah :
   
Jutawan Azizi Ali yang sangat terkenal sebagai Jutawan Hartanah mahupun Jutawan Kewangan itu sebelum dikenali ramai serta sebelum beliau membina nama di pasaran beliau menggunakan kaedah penulisan supaya pasaran mengenali beliau.

Pada mulanya beliau menulis artikel-artikel yang beliau hantarkan di salah sebuah surat khabar arus perdana tempatan. Dari situ beliau telah mula membina kredibiliti dan mencipta pengikut-pengikut beliau sendiri.
Sehinggalah kini beliau bukan setakat seorang Jutawan malah menjadi jurulatih kepada mereka-mereka yang ingin menjadi jutawan seperti beliau.

Jutawan Internet Irfan Khairi nama yang tidak boleh dipisahkan dengan Jutawan Internet. Walaupun beliau mampu mencapai tahap jutawan melalui perniagaan internet beliau namun pada awalnya beliau tidak dikenali di pasaran. Selepas beliau menulis buku ”Rahsia Jutawan-Jutawan Internet Terbongkar” nama beliau mula dikenali dan semakin banyak jemputan-jemputan dari pelbagai golongan serta agensi.

Bukan setakat penjanaan wang beliau bertambah malah buku beliau tersebut yang merupakan buku BEST-SELLER mencipta fenomena serta permulaan berkembangnya perniagaan internet di Malaysia juga lahirnya insan-insan yang berjaya dalam perniagaan internet.

Ini dua tokoh yang sempat saya kongsikan bagaimana hasil penulisan bukan sahaja mampu membina kredibiliti serta jenama pada mereka di pasaran malah memberi impak kepada industri mereka masing-masing. 

Jika anda merupakan seorang :
Yang mempunyai ilmu, pengalaman serta kepakaran yang boleh dijadikan anda kongsikan kepada pasaran
Pelajar yang boleh melakukan kajian
Pekerja mahupun suri rumah yang ingin berkecimpung dalam dunia buat duit dengan menulis
Atau siapa sahaja yang berhasrat untuk mengubah dunia
Anda berpotensi untuk menghasilkan hasil penulisan dan paling menarik ianya bakal menjana wang buat anda. Jika anda ingin mengetahui bagaimana anda boleh melakukannya seperti yang telah dilakukan oleh mereka yang telah berjaya, maka di dalam ebook "Buat duit dengan menulis" ini ada didedahkan caranya.

Hari ini semakin ramai rakyat Malaysia yang mula menceburi bidang penulisan Ebook ini. Ia merupakan satu perkembangan yang baik. Di Amerika Syarikat, perniagaan Ebook telah menjadi satu perniagaan yang paling murah dan paling mendapat sambutan. Malah telah ramai yang telah menjadi jutawan model perniagaan maklumat ini. 

Dengan Rahsia Penulis Ebook anda akan diajar langkah demi langkah dalam menghasilkan ebook yang mendapat sambutan di Internet. Ia pasti dapat membantu anda mendapatkan pendapatan tambahan untuk anda dan keluarga anda!

Banyak kelebihan ebook berbanding buku yang dijual dikedai. Malah ebook juga kini diiktiraf sebagai salah satu sumber ilmu yang setaraf dengan buku biasa. Paling penting ialah anda tidak akan kehabisan stok kerana ia dalam format digital dan boleh disalin bila bila masa.

Berikut Adalah Kelebihan eBook berbanding Buku biasa
  • Kos Yang Rendah : Anda boleh membuatnya secara percuma dengan kemahiran dan kelebihan anda. Anda juga tidak perlu pos!
  • Risiko Yang Rendah : Anda tidak mungkin akan rugi kerana ebook anda tidak perlu dicetak.
  • Pasaran Sangat Besar: Anda boleh menjual ebook anda ke seluruh dunia. Dunia internet tiada sempadan.Kenapa perlu hadkan di Malaysia sahaja!
  • Boleh Diautomasi: Percaya atau tidak, anda boleh menjalankan perniagaan ebook secara autopilot.Anda boleh dapat duit ketika anda tidur!
  • Kos Pemasaran yang Murah: Anda boleh memasarkan ebook anda secara percuma. Terdapat banyak kaedah pemasaran yang tidak mengunakan sebarang kos.
 Untuk mengetahui dengan lebih lanjut dan berkenaan dengan maklumat pembelian, sila klik banner di bawah :
 

Mahukah anda mengeluarkan produk jenama sendiri dan bayangkan produk anda berada di pasaran antarabangsa seperti Indonesia, Brunei, Singapura dan sebagainya? Penulis e-book ini iaitu saudara Mohd Ilham Rusli membongkarkannya dibawah ini.
Bagaimana anda boleh menyelesaikan persoalan ini.

Anda ada idea tersendiri? Olah idea anda. Jangan dipendam sahaja dan
jana pendapatan  melalui perniagaan produk dibawah jenama anda sendiri, sekaligus bergelar jutawan dalam masa singkat. Penulis akan dedahkan rahsia & panduan untuk menghasilkan produk jenama anda sendiri, mengikut pengalaman dalam menghasilkan 7 produk.

 Untuk maklumat lanjut serta pembelian, sila klik pautan di bawah :


Sesiapa yang berminat untuk menjalankan perniagaan T-shirt bercetak, maka ebook ini sangat sesuai untuk tujuan berkenaan.  Melalui ebook ini anda akan belajar cara cetak t-shirt sendiri dan berpotensi besar untuk memperolehi keuntungan sehingga 100% atau lebih.

Untuk maklumat lanjut dan pembelian, sila klik banner di bawah :


Bayangkan kita mempunyai rezeki melimpah ruah yang lebih daripada mencukupi. Semakin diagih, semakin rezeki mengalir deras dalam hidup kita. Duit tidak putus melimpah masuk ke dalam akaun bank kita. 

Semakin banyak peluang yang membantu kita untuk menjana pendapatan yang halal dan diberkati Allah.
Subhanallah. Itulah kuasa Keberkatan. Apabila rezeki kita diberkati Allah. Rezeki dan duit yang sedikit itu, menjadi berlimpahan, yang lebih daripada mencukupi.

Ebook 9 Formula Pantas Seru Rezeki adalah ebook yang membantu tuan puan, bagaimana untuk lancarkan aliran rezeki dengan amalan yang disayang Tuhan. Ia adalah formula amalan seorang pelajar sepenuh masa, sehingga mampu menyara dirinya.


Ringkasan e-book :

Anda mungkin akan terus mengalami kerugian demi kerugian sekiranya terus melabur tanpa sebarang pengetahuan mengenai unit trust. Ketahuilah rahsianya melalui Ebook "JANA WANG dengan UNIT TRUST" - Panduan Pelaburan Unit Trust ini. Milikinya hari ini juga!

Dapatkan ebook JANA WANG dengan UNIT TRUST - Panduan Pelaburan Unit Trust ini sekarang untuk mengetahui perkara-perkara penting, panduan-panduan serta tips untuk anda mengetahui bagaimana anda boleh memaksimumkan pendapatan dan wang anda serta mengelakkan kerugian dalam pelaburan.

Melalui ebook "JANA WANG dengan UNIT TRUST" ini, saya akan membongkar segala selok-belok dan tip-tip dalam pelaburan unit trust di Malaysia. Berikut adalah di antara isi kandungan ebook ini:

Kefahaman yang menyeluruh tentang pelaburan unit trust di Malaysia
 
Maklumat penting untuk memulakan pelaburan unit trust
 
Rahsia yang amat bernilai untuk berjaya dalam pelaburan unit trust seterusnya dapat memaksimakan pendapatan anda
 
Fakta-fakta sebenar serta keperluan-keperluan yang mustahak untuk setiap pelabur unit trust
 
Bagaimana memulakan pelaburan unit trust dengan modal yang rendah seterusnya dapat menikmati pulangan yang lumayan
 
Prestasi dana-dana dalam industri unit trust serta langkah-langkah yang perlu diambil untuk meminimakan risiko kerugian
 
Rahsia menjana wang serta perancangan kewangan untuk kegunaan masa depan anda


Apa Kelebihan Ebook "JANA WANG dengan UNIT TRUST Ini?

Memenuhi kehendak setiap pelabur daripada pelbagai lapisan!

Maklumat yang padat serta pendekatan yang berfokus
 
Fakta, panduan serta tip-tip penting dalam pelaburan unit trust
 
Bahasa yang mudah difahami serta praktikal

Ringkasan maklumat serta peluang-peluang terbaru yang boleh diterokai melalui pelaburan unit trust
 
Ditulis oleh pakar unit trust yang berpengalaman luas
 
Yang penting, menjimatkan masa dan wang anda


 

Promosi Nuffnang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel PingNw

Artikel Busuk.org

Artikel Guablog.com

Artikel Ohblog.com